Herreloge 2019 + arkiv

Årets første tur for herrelogen gik til Århus Bryghus. Vi har været der tidligere, vi ville gerne besøge bryghuset igen, da det er både hyggeligt og spændende at se og høre om bryggeriet. Og så ikke at forglemme den fine servering Bryghuset byder på. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tur til My Garage 

- den 29.8.2019

Herreloge var i dag på besøg i "My garage", straks da vi kom blev vi budt velkommen, man kunne udmærket se at personalet fra "My garage" var glade for at se os.

Vi fik serveret en kop kaffe og vand, derefter kom "vores vært" og holdt et lille foredrag om My garage og de "billige" biler.

Herefter gik vi rundt og kiggede på alle bilerne og motorcyklerne og ikke mindst priserne....  Priserne var ikke så ‘gale’, nogle biler kostede kun 6,8 millioner.

”Drengene”, Steffen, Axel og jeg selv (Muamer Muso Avdic) var enige om, at vi ikke ville købe noget nyt - at vi venter til en anden udstilling. Biler a la batmanbiler eller James Bond biler er barnlige og nogle kostede kun otte millioner kr.😉

En “dreng” / herre fra 4. sal på Sofiegården kiggede på de seje motorcykler, de kostede kun et par millioner kr. Der var også en rigtig smuk poster med en smuk pige i bikini på motorcykler. Jeg blev spurgt hvad motorcyklen kostede, jeg  svarede kun to millioner”, han sagde helt alvorligt, at det var der ikke noget at sige til, hvis der i prisen også var den smukke pige🤣

Efter My Garage kørte vi til Marys i Vejle (ved Føtex) og spiste frokost. Mange af drengene/herrerne gik to, tre gange og hentede mange forskellige pizza og salater. Kl.13.30 kom vi hjem dejlig mættet og trætte.

Det var en fantastisk god dag og vi hyggede alle sammen meget - som vi plejer. 🤗

Bowling tur 4.11.2019

Mandag den 4. november var drengene fra Sofiegården og Hovergården ude at bowle. Atmosfæren var, som altid, fantastisk. Vi hyggede os rigtig meget - fire af herrerne scorede mere end 100 point. 

Vores tur startede fra Sofiegården og vi kunne mærke meget positiv energi og forventning. 
Inden vi ventede på drengene fra Hovergården, fik vi en øl og sodavand. Da drengene fra Hovergården kom, lånte vi sko til bowling, i det øjeblik kunne vi mærke at drengene/herrerne kom meget stærk og alvorlig fra starten. 

Kl. 12 var vi færdige med bowling, så gik turen til bowling centers restaurant, hvor vi alle fik øl og sodavand, lidt efter fik vi herregårds bøf med pomfritter, ærter og sovs.

Alle sammen var så glade over at være kommet med. 
Kl. 13.15 kom vi hjem, trætte og glade. 

Til sidst - vores Herreloge har snart eksisteret i fire år. 

Julefrokost 2019

- med tak for mange gode ‘fælles herre timer’ i årets løb.